EB 2016

Belépőt kapott születésnapjára, sokkos állapotban ünnepelt a 10 éves kisfiú

Az észak-ír válogatott tagjai is elérzékenyülve nézték a videót. Felköszöntötték és mezekkel lepték meg a rajongót.

Hihetetlen élményben volt része az észak-írországi Ballymenából származó 10 éves Zak McGallnek, aki születésnapi ajándékként szüleitől belépőjegyet kapott az Ukrajna elleni, múlt csütörtöki Eb-csoportmérkőzésre. A kisfiú szinte sokkot kapott örömében, íme a felvétel az ajándék átadásáról.

A kisfiú elárulta: “Nagyon meglepődtem, amikor megláttam a jegyeket a borítékban, azt hittem pénz lesz benne.” A BBC beszámolójából az is kiderült, a szülők már februárban beszerezték a jegyeket és közel fél évig tartották titokban Zak nagy álmát.

Az interneten keringó videó eljutott az észak-ír válogatott legnagyobb sztárjához, Kyle Laffertyhez is, végül pedig a csapat felhívta a lelkes szurkolót, úgy kívántak neki boldog születésnapot.

Az édesapa azt is elárulta, hogy maga Kyle Lafferty is elérzékenyült a videót látva, ezért felvette a családdal a kapcsolatot és a szülinapi köszöntőn túl még aláírt mezeket is küldött a kissrácnak.

Zak végül édesapjával tekintette meg a helyszínen az Ukrajna felett aratott 0-2-es észak-ír győzelmet. A McGall-család a németek elleni zárómérkőzést már otthonról, televízión keresztül követi nyomon. Természetesen abban bíznak, kedvenceik újabb meglepetést szereznek és legalább döntetlenre jók lesznek a világbajnok ellen.

Olvasói sztorik