EB 2016

Balhéra készülnek a horvát huligánok! A cél: kiejteni a csapatukat

Így akarják kimutatni, hogy elegük van a korrupcióból.

A Csehország elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen már akadt probléma a horvát huligánokkal, akik a mérkőzés végéhez közeledve pirotechnikai eszközöket dobáltak a pályára, majd a saját szektorukon belül összeverekedtek egymással, ami miatt több percig félbeszakadt a találkozó.

A mérkőzés után több horvát játékos, és a szövetségi kapitány, Ante Cacic is elhatárolódott a huligánok viselkedésétől, és nem futballstadionokba illőnek nevezte a történteket.
AMirror szerint a horvát huligánok újabb balhéra készülnek, ezúttal a Spanyolország elleni csoportmérkőzésen. A vandálok jelezték, hogy ezúttal is meg akarják állítani a játékot, hasonló eszközökkel, mint a csehek ellen tették.

Ahogyan az a Csehországgal vívott összecsapás után kiderült, a huligánok egy csoportja a Horvát Labdarúgó Szövetség, és különösen Zdravko Mamic, a Dinamo Zagreb egykori vezérigazgatója ellen tiltakoztak, akit adócsalás és vesztegetés gyanújával vettek őrizetbe. A horvát szurkolók megelégelték azt, hogy hazájukban a bundázás és a korrupció ekkora méretekben ölt testet.

Amennyiben a keddi találkozón is incidens történik, könnyen lehet, hogy Modricékat kizárják az Eb-ről.

Olvasói sztorik