EB 2016

Otthagyja a válogatottat a törökök csillaga?

Arda Turan a hírek szerint megelégelte, hogy folyamatosan szidják a török szurkolók.

A 93-szoros török válogatott Arda Turannak elege van abból, hogy neki kell a hátán vinnie az egész válogatottat, és ha valami nem úgy sikerül, ahogy a szurkolók elképzelik, akkor rajta csattan az ostor.

Az évek óta a La Ligában (Atlético Madrid, Barcelona) szereplő középpályás éppen a spanyolok elleni zakó (0-3) után bukott ki, amikor is megelégelve a bekiabálásokat és a füttyszót, ki-, vagy inkább beintett a félholdas drukkereknek.

– Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor játszottam rosszul a válogatott színeiben – magyarázta Arda. – Ehhez képest én vagyok a bűnbak…

A Marca című spanyol lap szerint, ha tehetné, Arda Turan legszívesebben otthagyná a nemzeti csapatot, ám ismerve a törökök fanatizmusát, ezt igencsak nehezen viselnék a szurkolók.

Egyelőre nem tudni, a D-csoportban a a horvátoktól 1-0-ás, a spanyoloktól 3-0-ás vereséget szenvedő nemzeti együttesben helyet kap-e a Barcelona csillaga a csehek elleni harmadik csoportmeccsen, mindenesetre a hírek szerint a háttérben igen heves nézetkülönbség húzódik meg közte és Fatih Terim szövetségi kapitány közt.

Olvasói sztorik