EB 2016

Micsoda?! Tök esélytelen a magyar csapat a portugálok ellen

Megőrültek a fogadóirodák, esélyt sem adnak a mieinknek.

A magyar válogatott ismét pontot szerzett – ezúttal egyet – az Európa-bajnokságon, így az F-csoport éléről várja a portugálok elleni utolsó csoportmeccset. Ha a mieink nem kapnak ki, akkor biztosan továbbjutnak, míg az ellenfélnek nyernie kell, ha számolgatás nélkül akar a legjobb 16 közé lépni. Utóbbi tényt a fogadóirodák is figyelembe vették, amikor szombat éjjel „újraárazták” a csoportkör utolsó fordulójának meccseit.

Már-már bántó, amit néhány iroda megengedett magának: az egyik legnevesebb fogadóportál például 13-szoros szorzóval kínálja – eddig 7.1 volt – a magyar győzelmet Portugália ellen, és a döntetlenért is 4.5-szeres pénzt fizetne vissza. Ezzel szemben Cristiano Ronaldóék győzelme borítékolható: 1.35-ös szorzóval fut a sikerük.

Azonban azt is ki lehet venni a szakértők jóslataiból, hogy szinte biztos a magyar válogatott továbbjutása: aki most fogad arra, hogy a legjobb 16 között búcsúzik a magyar csapat, az 1.2 körüli szorzóért tehet tétet. A negyeddöntős esélyeink nem változtak az osztrákok elleni győzelmet követőhöz képest: maradt 4.5 körüli értéken ez a fogadási lehetőség, míg az elődöntőre azért továbbra sem látnak sok esélyt a magyar válogatottal kapcsolatban, és továbbra is vannak irodák, melyek 20 fölötti szorzóval kínálják ezt a lehetőséget.

Az Eb-győzelmünk sem reális: 150-szeres pénzt érhet a végső magyar siker annak a fogadónak, aki most a mieinkre fogad.

Olvasói sztorik