EB 2016

Extra motiváció! A magyar játékosok szépséges párjai is a lelátón szurkolnak Izland ellen

Hatalmas támogatás érkezik itthonról a magyar labdarúgó-válogatott tagjainak. Az Ausztriát lehengerlő játékkal 2-0-ra legyőző focisták kedvesei közül többen is elutaztak péntek este Franciaországba, az Eb-re.

Egyikük Spekker Katalin, az osztrákok ellen Szalai Ádámnak szenzációs gólpasszt adót Kleinheisler László párja, aki a többi feleséggel és barátnővel egyetemben majd csak vasárnap, az Izland elleni mérkőzést követően találkozhat párjával.

Szombaton természetesen a marseille-i stadionban szurkolnak a csapatnak, azt követően pedig már nem kell sokat kibírniuk, hogy láthassák a futballistákat – írja a blikk.hu

– Természetesen nagyon várom már, hogy találkozzam Lacival. Ugyan mindennap beszélünk interneten, s igyekszem támogatni őt lelkileg, de ezt nem lehet összehasonlítani azzal, ha ott vagyok vele. Az MLSZ szervezésében utazom, úgy tudom, többen is jönnek. Sajnos nem ismerek senkit, de majd biztosan összebarátkozunk – mondta Kleinheisler barátnője.

Itthonról is drukkolnak

A családos magyar focisták kedvesei (például Priskin Tamás, Nikolics Nemanja és Gera Zoltán párja) itthonról követik a meccseket.

– Óriási volt az osztrákok elleni mérkőzés, szavakat nem találok. Nagyon nagy volt az örömünk. Zolinak természetesen mondtam, hogy lélekben vele vagyunk – mondta a Mokka című műsorban Gera Tímea, a Fradi-focista neje.

Olvasói sztorik