EB 2016

Ramsey: Wales erősebb az angoloknál

Bale szerint egy angol játékos sem férne be a walesi kezdőbe - a sztárjátékosok nem félnek a riválistól.

A B csoport második fordulójában két rivális szomszéd ország feszül egymásnak, az egy pontos angolok ellenfele a győzelemmel nyitó walesiek lesznek.

Gareth Bale után a csapat másik nagy sztárja, Aaron Ramsey is megszólalt a mérkőzés kapcsán, ám az Arsenal középpályása sem kímélte az angolokat. Wales 1984 óta nem tudta legyőzni a Háromoroszlánosokat.

– Úgy gondolom, nekünk van a legjobb csapatunk. Sok mindenen mentünk együtt keresztül, sikerre éhesek vagyunk. A szlovákok elleni csoportmeccsen is megmutattuk, hogy minden labdáért megharcolunk, küzdünk egymásért és segítjük a másikat. Hiszek abban, hogy még az angoloknál is jobbak vagyunk, ezért második győzelmünkre készülünk – bizakodott Ramsey.

Gareth Bale a szlovákok elleni találkozón már a 10. percben eredményes volt. Wilshere-höz hasonlóan a három pont megszerzésében bízik.

– Tudjuk, hogy jó csapatunk van, és azt is, hogy az angolok legyőzhetőek. Igaz ugyan, hogy Anglia nagyobb nemzet nálunk, éppen ezért még több a merítési lehetőségük, de a mi csapatunk nagyon masszív. Tudom, hogy ők is győzelemre készülnek, de abban hiszek, ha csapatként tesszük a dolgunkat, három pontot szerezhetünk csütörtök este.

A Real Madrid sztárjától az is megkérdezték, mennyi angol játékos férne be a walesi kezdőbe, a szélső pedig nagy vigyorral a következő választ adta:
– Egyetlen egy sem – szúrt oda sokadjára az angoloknak Bale.

Olvasói sztorik