EB 2016

Döbbenet! Csaknem félmilliárdot kaszáltak a magyarokra fogadók

Rekordösszeget, 430 millió forintot fizetett ki a Szerencsejáték Zrt. azoknak a fogadóknak, akik a magyar válogatott sikerére tettek.

Az osztrákok ellen 2-0-s győzelemmel zárult találkozóra csúcsmennyiségű, több mint 910 ezer fogadás érkezett a Tippmixen, 43 százalék Ausztria, 33 százalék Magyarország sikerére tippelt, 24 százalék a döntetlenben gondolkozott – mondta Kemecsei György, a Szerencsejáték Zrt. Tippmix-szakértője a hirado.hu-nak.

A szakértő hozzátette: több mint 2500-an fogadtak minimum kétgólos magyar győzelemre, ennek 13-szoros szorzója volt, legalább 1500 fogadó pedig a végeredményt is pontosan eltalálta. Kemecsei György kiemelte, még kedden is ötszörös oddsszal kínálták Bernd Storck szövetségi kapitány csapatának sikerét.

A fogadók 78 százaléka tippelt arra, hogy a tétmeccsen legutóbb 2014. december 12-én gólt szerző Szalai Ádám betalál majd az osztrák kapuba.

A magyar győzelem után nagyjából ezren hisznek abban, hogy Dzsudzsák Balázsék megnyerhetik a tornát, ez még mindig meglehetősen magas oddsszal kínált fogadási lehetőség, igaz, a korábbi 300-szoros nyereményszorzó a keddi meccs után 150-szeresre csökkent.

A magyarok szombaton az izlandiakkal játszanak Marseille-ben, négy nappal később pedig a portugálokkal találkoznak Lyonban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!