EB 2016

A fogadóirodák is „betojtak” a magyaroktól

Na jó, annyira azért nem, de csökkenni kezdtek a mieink szorzói – már a nyolcba jutás sem fizet túl jól.

Mint arról még hónapokkal az Európa-bajnokság előtt beszámoltunk, gyakorlatilag a legesélytelenebb csapatok között vezették fel a magyar válogatottat a fogadóirodák. A mieink gólszerzésére is jó szorzókat kínáltak, érzékeltetve azt, hogy alighanem az első búcsúzók között lesz a csapat. Ausztria 2-0-s legyőzése azonban borította a „papírformát”.

A mieink szorzói azonnal mocorogni kezdtek, tizedes, sőt egyes portáloknál 0.5-es különbségek is vannak a győzelem előtt megadott oddsokhoz képest. A soron következő, szombati meccsünkön ugyan továbbra is Izland az esélyes (2.6 körüli szorzó), de a mieink győzelme immár 3-as érték körül mozog az eddigi 3.2-3.3 helyett. A csoportkört Portugália ellen zárjuk, és ahogy az Ronaldóék döntetlenje után várható volt, itt fordítva mozdultak el a szorzók: mivel riválisunkkal alighanem csoportrangadót vívunk, a portugál siker már csak 1.45 körüli pénzt ér, a döntetlen 4.2-es szorzóval bír, míg a magyar siker 7.5-re ment fel.

Mint arról szó esett, a fogadóirodák az albánok és északírek mellett a mieinkre adták a legkisebb szorzót abban a kategóriában, hogy ki esik ki rúgott gól nélkül a csoportkörben. Nos, aki erre fogadott, az már bukta is a tétet, sőt a nem továbbjutásra tippelők is izzadhatnak: a szakértők szerint a csapat szinte biztos, hogy továbblép a csoportjából, ráadásul már a negyeddöntős szereplésünk is viszonylag alacsony szorzóval bír: 3.75 körüli oddsot adnak arra, hogy a magyar csapat legalább a legjobb nyolcig jut, ami azt jelenti, hogy igencsak felértékelődtek a mieink a szakemberek szemében.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik