Így szurkol Dzsudzsákéknak Magyarország amerikai nagykövete – VIDEÓ

Vicces videóüzenetben fogadta el Colleen Bell, hazánk amerikai nagykövete Ausztriában élő honfitársa és kollegája, Alexa Wesner nagykövet kihívását. Bell Puskás Ferenc szobra előtt fejtegeti lelkesen, hogy a "Száguldó Őrnagy" éppen Ausztria 5-2-es legyőzésekor mutatkozott be a magyar válogatottban tétmeccsen. A nagykövetasszony azt is megígéri, hogy abban a valószínűtlen esetben, ha Magyarország nem győzi le az osztrákokat, válogatott magyar különlegességeket, például pogácsát és pálinkát küld kollégájának. Bell további válogatott oltások után a magyar csapatot is bíztatja egy kicsit, végül pedig meghívja a játékba Portugália és Izland amerikai nagykövetét is.

Vicces videóüzenetben fogadta el Colleen Bell, hazánk amerikai nagykövete Ausztriában élő honfitársa és kollegája, Alexa Wesner nagykövet kihívását. Bell Puskás Ferenc szobra előtt fejtegeti lelkesen, hogy a “Száguldó Őrnagy” éppen Ausztria 5-2-es legyőzésekor mutatkozott be a magyar válogatottban tétmeccsen.

A nagykövetasszony azt is megígéri, hogy abban a valószínűtlen esetben, ha Magyarország nem győzi le az osztrákokat, válogatott magyar különlegességeket, például pogácsát és pálinkát küld kollégájának. Bell további válogatott oltások után a magyar csapatot is bíztatja egy kicsit, végül pedig meghívja a játékba Portugália és Izland amerikai nagykövetét is.