EB 2016

Nem megy a Deporba: Lovrencsics a Fradié lehet

Nincs tervben, hogy Spanyolországba igazol, ugyanakkor a Ferencváros továbbra is roppant vonzó a válogatott szélső számára.

Áprilisban a Rangadó.hu írta meg elsőként, hogy Lovrencsics Gergő lehet az egyik olyan futballista, akivel megerősíti a keretét a Ferencváros. A válogatott játékos négy év után intett búcsút a lengyel Lech Poznannak.

A 27 esztendős, szolnoki születésű támadó 2012. júniusában igazolt Lengyelországba, ahol fantasztikus sikereket ért el: elévülhetetlen érdemeket szerzett a Poznan bajnoki címében, nyert Lengyel Szuperkupát, szerepelt az európai porondon, és gyorsan elnyerte a helyi szurkolótábor szimpátiáját.

A lengyel kaland azonban véget ért, és egyelőre nincs hivatalos információ arról, Lovrencsics melyik együttesben folytatja. Pénteken megírtuk, hogy a spanyol sajtóhírek szerint az élvonalbeli Deportivo La Coruna érdeklődik a magyar válogatottal Franciaországban készülő futballista iránt, ám, miután a játékost és a menedzserét egyaránt igencsak meglepte az információ, kijelenthetjük, hogy a Depor csak kacsa.

Nem úgy, mint az FTC, amely információink szerint az Európa-bajnokság után kívánja bejelenteni Lovrencsics Gergő igazolását. Nagy Mihály menedzser holnapunknak megerősítette, hogy a magyar bajnok felvette vele a kapcsolatot, és Lovrencsics számára is vonzó a ferencvárosi ajánlat.

Persze az Eb, s a remélt ragyogó magyar szereplés könnyen átírhatja a tervezett forgatókönyvet…

Olvasói sztorik