EB 2016

Hajrá, apa! – Nikolics gyermekei is ott szurkolnak majd Franciaországban

A csatár felesége szerint nehéz lesz az újabb költözés a gyerekekkel, ha esetleg arra kerül a sor.

Fenekestül felforgathatja a Nikolics család életét az Európa-bajnokság. Ha a magyar válogatott csatára eredményes lesz a tornán, új fordulatot vehet a karrierje.

– Természetesen tudom, mivel jár egy futballista pályafutása, de most még nem szeretnék arra gondolni, mi lesz az Eb után – árulta el a Bors Eb-magazinjának Nikolics Nóra, a Legia Warszawa csatárának, Nikolics Nemanjának a felesése.

– Számomra a család biztonsága az első, és mivel nagyon jól érezzük magunkat Varsóban, nehéz lesz az újabb költözés a gyerekekkel, ha esetleg arra kerül a sor. Annyi tűnik biztosnak, hogy néhány napra kiutazom Tijanával és Markóval Franciaországba. Mindketten nagyon büszkék az apjukra. Marko kétéves, de már valamit ő is felfog a fociból. A tévében állandóan a Legia meccseit ismétlik, és mindig mondja, ott van apa. Ha labdát lát, rögtön izgalomba jön. A négy és fél éves Tijana viszont pontosan tudja, mennyire népszerű Nemanja Varsóban. Nyaranta szokott lenni egy-két közös hetünk, de az Európa-bajnokság miatt ez most kimarad. Persze a válogatott sikere és a góljai kárpótolnának. Mindkettőért nagyon drukkolok majd!

Olvasói sztorik