EB 2016

Az egykori James Bond birtokán, hatalmas luxusban készül a magyar válogatott az Eb-meccsekre

FOTÓK!

Mint ismert, kedd óta a franciaországi Mougins-ben készül a magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokságra, de a pénteki nyitónapon elfoglalja új főhadiszállását Tourettes városában, a Terre Blanche Hotel Spa Golf Resortban.

A festői környezetben elterülő helyszín korábban az egykoron James Bondként a filmvásznon tündöklő skót színész, Sean Connery tulajdonában is állt, az alábbi fotókból pedig kiderül, óriási luxusban tölthetik pihenőidejüket a nemzeti együttesünk tagjai, ahol valóban csak a játékra kell koncentrálniuk.

A főhadiszálláson nem csupán a pihenést, de a felkészülést is élvezhetik a magyar játékosok, ugyanis a 3200 m²-es sport- és wellnessrészlegen fedett és nyitott medencék, két tenisz-, hatalmas golfpálya és fit­ness terem is rendelkezésre áll. A 115 lakosztályos szálloda minden igényt kielégít.

– A nemzeti csapat szálláshelyének kiválasztása az európai szövetség előírásainak és a szakmai stáb szempontjainak teljes figyelembevételével történt. Azért a délkeleten található helyszínt választotta az MLSZ vezetése, mert itt, a szakmai és logisztikai szempontok megvalósulása mellett a szövetségnek rendkívül kedvező árat is sikerült kiharcolnia. Bár a hotel nem a tenger partján fekszik, közel van a repülőterekhez, illetve az A8-as autópályához – számolt be az MLSZ honlapja.

Olvasói sztorik