EB 2016

Ezerszeres pénzt ér, ha Dzsudzsák Eb-gólkirály lesz

Társoldalunk, a Profitipp.hu döbbenetes oddsokat szedett csokorba a pénteken kezdődő kontinenstornáról.

Pénteken indul Európa-bajnokság. Ennek kapcsán egyre több fogadási ajánlattal találkozhatnak a foci szerelmesei. A profitipp.hu összegyűjtötte a Tippmix legmeghökkentőbb ajánlatait. Főleg Magyarországra koncentráltunk.

A sportfogadásokkal foglalkozó oldal, nem vár túl sok gólt a magyar válogatottól. Ha mégis hazánk lenne a kontinenstorna legeredményesebb csapata, akkor bankot robbanthatnának a szerencsés nyertesek, ugyanis 300-szoros oddsért lehet megjátszani.

Nálunk csak Albánia esélytelenebb. Még nagyobbat szakíthatnának azok a bátor tippelők, akik magyar gólkirályra tippelnek, ugyanis ha Dzudzsák Balázsé, Böde Dánielé, vagy Németh Krisztiáné lesz az Aranycipő, 200 forintra 200 ezer ütné a markunkat.

Az első magyar gólszerzőre is leadhatjuk tippünket. A Tippmix szerint Szalai Ádám (4.80 odds) a legesélyesebb arra, hogy 44 év után elsőként találjon az Eb-n a hálóba, míg a legesélytelenebb Kádár Tamás (30.00). Arra is lehet fogadni, hogy Szalai nem áll meg egynél, s ő lesz a honi válogatott legeredményesebb játékosa, ezt 7.25-szörös szorzóért lehet megjátszani. Aki azonban arra tesz, hogy a házi góllövőlistán Bese Barnabás végez majd az élen, az jól járhat, ugyanis 76-szoros pénzt fizet.

Amennyiben hazánk nyerné az Európa-bajnokságot, s meg is játszanánk, úgy 1000 forintra 300 ezret szakíthatnánk.

Olvasói sztorik