Blogger Tipp

Izgalmas meccs a The Walkers-ben

Sven-Göran Eriksson fiai kemény meccs elé néznek

Leicester – Southampton, 1 @ 2.40

Labdarúgás: Angol League Championship 2011/2012

Dátum: 2011-08-27 16:00 CET

Nem szeretek az angol második vonal meccseire fogadni végkimenetel szempontjából, de ennyire már régen voltam biztos egy tippemben. Hatalmas szorzót kínálnak a tippemre, melyre nem igazán tudom a magyarázatot, lehetséges hogy a bukmékerek tudnak valamiről, amiről mi fogadók nem. No de lássuk a részleteket!
Az a Leicester City fogadja a Southampton csapatát, akik 4 meccset követően 1-1-2 mérleggel csupán a 16. helyen szerénykednek. 4 gólt lőttek a srácok és már hatot kaptak, a védelem tehát nem nevezhető túl stabilnak. Eddig a Reading és a Bristol City elleni otthoni meccseiket is elbukták Sven-Göran Eriksson fiai, pedig tavaly éppen ő volt az, aki a gödörből rángatta ki a csapatot a szezon közepén. Idegenben viszont sikerült elhozni mindhárom pontot a Coventry ellen (1:0), valamint ikszeltek a Nottingham Forest ellen (2:2), mely igazán nagy fegyverténynek mondható, bár a Nottingham sincs épp csúcsformában… Javulóban tehát a csapat produkciója, hiszen a 4 pontjukat az elmúlt két meccsen szerezték, idegenben!
Az ellenfél pedig az a Southampton, akik meglepően jól kezdték az idei bajnokságot. 4 meccsen nem találtak legyőzőre, áldozataik: Leeds (3:1), Millwall (1:0), Barnsley (1:0) és Ipswich Town (5:2). Gólerős tehát a csapat, de a védelem viszonylag stabil lábakon áll. Úgy fest tehát, hogy Nigel Adkins szépen összekapta a csapatot a Championship küzdelmeire.
A két csapat legutóbbi 10 közös meccséből hatot meglepő módon a Southampton nyert meg, mindössze egyetlen alkalommal győzött a Leicester és 3 döntetlen is összejött. Legutóbb ebben a felállásban 2007 decemberében 2:1-re nyert a Soton. A Leicester utolsó győzelme 2006-hoz köthető, akkor 3:2-re győztek otthon. Mondhatjuk tehát, hogy a Szentek a Leicester mumusai, mégis ma úgy vélem, hogy ma a The Walkers közönsége hazai győzelmet ünnepelhet, mellyel megszakad a vendégek veretlenségi sorozata!
Tippem: 1

Olvasói sztorik