Blogger Tipp

Ha angol alsóbb osztály, akkor gólok!

A League Two harmadik fordulójában a Port Vale a Burton Albion csapatához látogat

Burton – Port Vale, over 2.5 gól @ 2.04

Labdarúgás: Angol League Two 2011/2012

Dátum: 2011-08-16 20:45 CET

Angol League 2-ben a meccs győztesére fogadni? Isten ments… Gólokra? Annál inkább! Egy olyan meccset igyekeztem választani, ahol az odds is nagyon csábító, a megérzéseim is a jó odds irányába mutatnak, és reális esély is van a sikerre. Ez pedig a Port Vale vendégjátéka a Burton otthonában.
Az angol alsóbb osztályokban nem szokása a csapatoknak egy-egy meccs kibekkelése, hiszen nem túl sok értelme lenne. Gyakorlatilag ezekből az osztályokból már csak feljebb lehet jutni, ehhez pedig be kell vállalni a támadó focit és a gólokat! A Burton és a Port Vale is 2-2 meccsen van eddig túl, lássuk milyen eredményekkel!
A hazaiak otthon 1:1-et játszottak Shrewsbury ellenében, míg idegenben 2:2-re végeztek a Torquay United ellen. A góllövő cipőjüket tehát nem hagyták a strandon a játékosok. Megemlíteném azért a csapatok tavalyi eredményeit is. A Burton az előző szezonban ebben a vonalban a 19. helyen végzett, nem túl acélos tehát a csapat. 46 meccsén 126 gól esett, tehát 2,74-es gólátlagot produkáltak a srácok. A Legtöbb esetben 3 gólos meccseket vívott a társaság, amely a tippem szempontjából optimális lenne ma is.
És akkor a Port Vale. Egy győzelemmel és egy döntetlennel rajtolt idén a társaság. Idegenben 3:1-re legyőzték a Barnet csapatát, míg odahaza csak ikszeltek a Crawley ellenében (2:2). Minden esetre a gólokkal nem volt probléma. Tavaly is ebben a vonalban szerepelt a társaság, akkor a 11. helyen végeztek. 46 meccsükön csupán 103 találat esett, ez mindössze 2,24-es átlag. Mégis úgy gondolom, ma folytatják az idén megkezdett gólos történetüket.
És akkor nézzük a közös randevúkat is! Négy alkalommal találkozott a két csapat, ezalatt 1 Burton siker, 1 döntetlen és 2 vereség jött össze. A négy meccs folyamán 8 találat esett, 2 alkalommal volt legalább 3 találat. Úgy érzem, ma ez a szám az ötödik találkozás alkalmával növekedni fog.
Tippem: over 2,5 gól!

Olvasói sztorik