Blogger Tipp

Ír gólvadászat

Két gyenge csapat meccsén nem kizárt a gólzápor sem

Bray – Drogheda, over 2.5 gól @ 1.85

Labdarúgás: Ír Premier Division 2011

Dátum: 2011-08-05 20:45 CET

Ha péntek, akkor Írország és gólok! 🙂 Nyáron megszokhattuk, hogy a legjobb péntek esti program az ír bajnokságokban való gólvadászat, s ez ma sincs másképp. Én a Drogheda vendégszereplését választottam a Bray otthonában, ahol várok legalább 3 találatot.
A Bray jó szezonkezdet után visszaesett, s habár nincs túl messze a középmezőny első felétől, azért bőven van mit javítani a játékán. 23 meccs alatt 34 pontot sikerült összeszedni, ezt 10-4-9 mérlegének köszönheti a csapat. A 23 meccs alatt 55 gól esett, tehát kb. felváltva játszik a csapat sok és kevés gólos meccseket. Odahaza 4-1-7 12:20 mérlege van, mely kissé gyengének tűnik, talán ennek köszönhetik 7. helyezésüket a tabellán. 8 hazai meccsén jött eddig az over 2,5 gólos tipp, a legutóbbi 3 alkalom mindegyikén.

A Drogheda sem villog ebben a szezonban, a kiesés elől kénytelenek menekülni. 4-2-18 mérlegükhöz 15:45 gólarány társul, tehát kevés gólt lőnek, de rengeteget kapnak. Idegenben 2 alkalommal győzött a csapat 9 vereség mellett, ám gólarányuk idegenben siralmas: 6:21. 6 idegenbeli találkozójukon sikerült összehozni legalább 3 gólt, remélem ma ez a szám nőni fog.
Egymás ellen idén 2 meccset játszottak, ebben a felállásban 2:1 arányban nyert a Bray, míg fordított felállásban szintén a Wanderers bizonyult jobbnak 1:0 arányban. Az elmúlt 10 közös meccsükön összesen 22 gól született egyébként, a Bray pályaválasztása mellett 3 alkalommal sikerült legalább 3 gólt összeszednie a két csapatnak közösen.
Nos, nekem ma az a megérzésem, hogy ha mindkét csapat feljebb akar kerülni a tabellán, akkor hajtania kell, nem állhat vissza védekezni.
Ebből kifolyólag lesz legalább 3 gól!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik