Blogger Tipp

Hangolódás az osztályváltásra

A QPR egy könnyednek ígérkező meccsel hangol a Premier League-re

Crawley – QPR, over 2.5 gól @ 1.81

Labdarúgás: Klub barátságos mérkőzések

Dátum: 2011-08-02 19:30 CET
Egy barátságos találkozót választottam mai tippemnek, ahol nem kizárt hogy bőven láthatunk gólokat, ugyanis ezt a tavalyi angol másodosztály bajnokától megszokhattuk már.
Nem nagyon van mit ecsetelni a dolgokon… A Crawley csapata nem sokak számára csenghet ismerősen. A csapat az angol League II-ben indulhat ősszel, miután tavaly 105 pontot szerezve feljutott a Conference csoportból. A tavalyi szezonban mindössze 3 vereséget szedett össze a gárda, 93 rúgott gólja mellett pedig mindössze 30 kapott szerepel. Ez nem rossz teljesítmény, de azért nagy színvonalat ne várjunk ettől az osztálytól. 2,67-es gólátlagot produkált tavaly a csapat, ez messze nem a legjobb Angliában, de nekünk éppen megfelel.
A QPR-t az angol focit ismerők jelentős része ismeri. A csapatot olyan nevek erősítik, mint Jay Bothroyd (aki korábban a Cardiff csapatában szerezte a gólokat) vagy Kieron Dyer. Neil Warnock menedzser célja a következő premier ligás szezonban nem lehet más, mint az élvonalbeli tagság megerősítése… A QPR egyébként a tavalyi Championship-et 4 ponttal nyerte meg a Norwich előtt, végig kimagaslottak a mezőnyből. Meglepő módon viszont ők produkálták a legkisebb gólátlagot a mezőnyben, mindössze 2,24 gól átlagosan meccsenként.

Nos, a legfőbb érv viszont az hogy két angol csapatnak egy barátságos meccsen nincs miért visszafognia magát. A QPR-nek hangolódnia kell a kemény élvonalra, míg a Crawley szintén divíziót lépett, így nem árt ha edzésbe kerülnek lassan, nem lesz egyszerű szezonjuk. Szerintem a védelmek még nem kimondottan forrták ki magukat, be fognak csúszni bakik, és szerintem látunk minimum 3 gólt az este folyamán, de meg merném kockáztatni, hogy akár 5-6 gól is eshet ezen a meccsen!
Tippem: over 2,5 gól

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik