Blogger Tipp

Skót győzelem?

A Paks újabb meglepetésre készül. Vajon mi sül ki ebből?

Paks – Hearts, 2 @ 2.63

Labdarúgás: Európa Liga 2011/2012

Dátum: 2011-07-28 20:00 CET

Elképesztő bravúrt hajtott végre a Paks csapata azzal, hogy túlélte az előző kört az EL selejtezőkben. A hazai döntetlen (1:1) után a Tromsö ellen nem jósoltak túl sok jót Kis Károly csapatának, ennek ellenére a Paks 3 tökéletes támadással eldöntötte Norvégiában a továbbjutás sorsát és 4:1-es összesítéssel tovább is lépett.
Ma viszont egy skót ellenféllel kell szembenéznie a paksi srácoknak, ami nem lesz egyszerű. Remekül kezdte ugyanis a skót élvonalt a vendég csapat, hiszen a Rangers ellen idegenben nagyon sokáig vezettek, majd a hazaiak végül X-re tudták menteni a meccset. A vendégek az előző idényben sem spóroltak az energiával, 63 pontjukkal a 3. helyen zártak.
A Paks egy győzelemmel és egy vereséggel kezdte az idei magyar bajnokságot. Székesfehérvárott kiütötte őket a Videoton (0:4), majd otthon nagy nehezen 3:2-re sikerült legyűrni a Kecskemét együttesét.

Kis Károly saját bevallása szerint nem szabad ma csodát várni a skót együttes ellen: “Kishitűek nem vagyunk, de százszázalékos teljesítmény alatt semmilyen esélyünk nem lesz!”. A skót csapat saját bevallása szerint győzni jön Magyarországra, Jim Jefferies együttese előnnyel szeretne fordulni a visszavágóra.
Nos, úgy vélem a Hearts nagyobb játékerőt és tapasztalatot képvisel, mint a paksi csapat. Minden elismerésem a Paksé, amiért hatalmas győzelmet arattak a Tromsö ellen. Ma azonban hatalmas csoda kellene ahhoz, hogy kihúzzuk a meccset akárcsak egy X-re is. Tippem: Hearts győzelem!

Olvasói sztorik