Blogger Tipp

Meglepetés Dániában

A Panathinaikos előnybe kerülhet ma este

Odense – Panathinaikos, 2 @ 3.28

Labdarúgás: Bajnokok Ligája selejtezők 2011/2012

Dátum: 2011-07-27 20:00 CET
Eléggé merésznek tartom az oddsokat erre az összecsapásra, nem nagyon értem hogy a bukik miért húzzák ennyire le a Panathinaikos csapatát. Véleményem szerint egy ütős gárdáról van szó, akinek igenis komoly esélyei vannak ezen a találkozón ma este.
Az Odense tavaly a dán élvonal 2. helyén zárt a Koppenhága mögött. 26 ponttal maradtak le a bajnoki címről, ám csupán 4 ponttal előzték meg a 3. helyen záró Bröndby csapatát. Verhető a csapat, igaz odahaza nem sok gárdának sikerült megleckéztetni őket. Idén sem kezdett rosszl az Odense: otthon 2:0-ra verték a Nordsjealland csapatát, míg idegenben 2:2 a Koppenhága ellen, ami később nagy fegyvertény lehet.
És akkor pár szó a Panathinaikosról. A zöld vendégek tavaly a görög liga második helyén végeztek az alapszakaszban az Olympiakos mögött. Esélyük sem volt megszorítani a Pireusz-t, így jöhetett a playoff a PAOK, az AEK és a Volosz társaságában. Ezt sikeresen abszolválták a zöldek 12 ponttal (3-0-2 8:4), így ők örülhettek a bajnoki ezüstnek. Idegenben sebezhető a gárda, de úgy gondolom egy Odense ellen képesek lehetnek gólokat lőni.

Nem húzom tovább a szót: úgy vélem a görög csapat acélosabb, mint a dán alakulat, szerintem képesek lehetnek meglepni a dánokat, majd kibekkelni a végét és előnnyel várhatják majd a visszavágót!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik