Blogger Tipp

Gólok Krakkóban

A Wisla fanatikusai gólokra éhesek!

Wisla – Skonto, over 2.5 gól @ 1.72

Labdarúgás: Bajnokok Ligája selejtezők 2011/2012

Dátum: 2011-07-19 20:30 CET
Egy lengyel-lett párharcot választottam magamnak a mai estére, ahol szinte biztos vagyok abban, hogy lesz legalább 3 találat. Mostanság az over tippjeim jelentős része bejön, remélem ma sem lesz ez másként és jó tippet adok a kedves sporttársaknak…

Nos, akkor lássuk a két csapatot! A Wisla Krakkó tavaly a lengyel liga bajnoka lett nem is kis előnnyel. 7 ponttal előzte meg az élmezőny további tagjait (Slask Wroclaw, Legia Varsó). Kiegyensúlyozott teljesítménnyel lett bajnok, 30 meccsén 73 gól esett. Odahaza pazar 27:11-es gólarányt produkáltak, tehát átlagban kb. két gólt lőttek meccsenként, s kevesebb mint egyet kaptak. Mindössze 10 pontot buktak el odahaza a két vereségnek és 2 döntetlennel köszönhetően.
A Skonto Riga évek óta a lett bajnokság kiemelkedő csapata, jelenleg is zajlanak ott a küzdelmek, s ott csupán a 6. helyen áll a társaság, de még sok van hátra abból a bajnokságból. A brazil támadó Nathan Junior a lettek legjobbja, aki jelenleg is vezeti az otthoni góllövő listát 10 találattal.
Ennek ellenére nem hinném, hogy ma lenne esélye a lett alakulatnak. A lengyelek minden bizonnyal nyernek. Viszont ami alátámaszthatja a gólos tippemet: az előző meccsen idegenben is nyerni tudtak a lengyelek 1:0 arányban. A lettek tehát nem állhatnak vissza bekkelni, gólt kell lőniük és ehhez kicsit kinyílni. A lengyelek pedig ezt legalább 2-3 alkalommal ki is fogják szerintem használni, de akár még a lettek is jók lehetnek egy gólra, ha a lengyel vezetés és továbbjutás már nem lesz kétséges. Lesz 3 gól!

Olvasói sztorik