Blogger Tipp

Trelleborgban ismét kinyitják a gólzsákot?

A szebb napokat is megért Göteborg győzni megy Trelleborgba

Trelleborg – IFK Göteborg, over 2.5 gól @ 1.70

Labdarúgás: Svéd 1. osztály – Allsvenskan 2011

Dátum: 2011-07-18 19:00 CET
A svéd élvonal ma esti másik találkozójára is tippelek, hiszen itt sem tudok elképzelni egy gólszegény összecsapást. A Trelleborg és a Göteborg meccséről van szó. Tudom, hogy szinte minden figyelem a Kalmar összecsapására fókuszál ma este, ám ezt a tippet sem fogom kihagyni.
Nos, a Trelleborg képes a meglepetésekre, hatalmas meccset játszottak például idegenben a Helsingborg ellen (3:7), vagy épp otthon a Kalmar ellen (3:2). Nem sajnálják a közönségtől a gólokat, eddigi 16 meccsük alatt 64 találat esett, ebből 26-t rúgtak és 38-t kaptak… Odahaza eddig egyetlen meccsük kivételével (Syrianska 1:0) mindig esett legalább 3 gól.

A Göteborg tipikus középmezőnyös csapat, képes meglepetésekre és hatalmas malőrökre is. 16 meccsükön eddig 41 gól esett. Idegenben 11 alkalommal vették be az ellenfél kapuját, ám a védelmük is kapitulált már 10 alkalommal saját stadionjuktól távol. Idegenbeli 8 meccsükből négyszer sikerült legalább 3 találatot összehozni.
Számomra nem kétséges, hogy ma a két csapat produkál nekünk 3 gólt, márcsak azért is, mert tavaly mindkét alkalommal 2:1-es eredménnyel zárult a 90 perc!

Olvasói sztorik