Blogger Tipp

Élcsapat + középcsapat = gólok?

Az Elfsborg meccsén ma ismét örülhetünk legalább 3 gólnak?

Elfsborg – Örebro, over 2.5 gól @ 1.73

Labdarúgás: Svéd 1. osztály – Allsvenskan 2011

A svéd élvonal ma esti meccsén az Elfsborg fogadja az Örebro gárdáját. 15 forduló elteltével nagyjából kirajzolódtak az erőviszonyok az első osztályban, ennek megfelelően az Elfsborg a dobogóra hajt, míg az Örebro a középmezőny meghatározó csapatává akarja magát kinőni.
A hazaiak 29 pontig jutottak eddig 9-2-4 26:15 mérlegüknek köszönhetően. Odahaza 6-1-0 18:7 mérleget sikerült eddig produkálni, ami valljuk be: eléggé meggyőző. 25 gól tehát a 7 hazai meccsen, ez alátámasztja az over tippemet. Eddigi hazai meccseiken mindig jött az over tipp, így ma is reális esélyt látok erre.
Az Örebro 20 pontot szerezve jelenleg 10. helyen tanyázik, 15 meccsük alatt 40 gól esett. Idegenben 3-1-3 7:6 mérleget produkáltak, ezalatt csupán 3 alkalommal született legalább 3 találat. Most ez a szám növekedhet, erre az Elfsborg remek ellenfél lehet.
A hazaiak a héten már játszottak Európai kupameccset, így kicsit fáradtabbak lehetnek, ez megmutatkozhat majd a védelmen is.
És akkor az egymás elleni mérleg. Utóbbi 10 közös meccsükön 26 gól esett. Ebben a felállásban utoljára 3:3-as eredmény született. Utoljára 2009 áprilisában játszottak egymás ellen olyan meccset, ahol nem volt legalább 3 találat.
Most úgy gondolom, hogy az Örebro jó lehet egy gólra, de a hazaiak sikerét sem vonom kétségbe. Márpedig ha ez a két dolog összejön, akkor a 3 gól is adott lesz. Érdemes megpróbálni ezt az over tippet!

Olvasói sztorik