Bajnokok Ligája sport

Kidőlt a Juventus BL-meccse előtt az egyik legfontosabb láncszem

Giorgio Chiellini a vádliját fájlalja, de Emre Can játéka is kérdéses.

A Bajnokok Ligájában szerdán az Ajax a Juventust fogadja. Azt eddig is tudni lehetett, hogy a torinói gárda kulcsembere, Cristiano Ronaldo a BL-nyolcaddöntő visszavágója óta combizom sérülése miatt közel egy hónapja nem játszott, de vasárnaptól már a társakkal edz, így minden bizonnyal ismét pályára lép, méghozzá kezdőként.

A Juve-szurkolók most viszont azért aggódhatnak, mert két másik fontos láncszem is kidőlt: Giorgio Chiellini és Emre Can kihagyta a csapat edzését. Előbbi a vádliját fájlalja, utóbbi bokahúzódással küzd, és mindkettejük játéka erősen kérdéses szerdán.

Címlapkép: Ronaldo már edz, Chiellini nem biztos, hogy játszhat. Fotó: AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!