Bajnokok Ligája bajnokok ligája

A cserecsatár ostoba hibája okozta az Atlético kiesését

Az amatőr futballban gyakran mondják az edzők a csatároknak, hogy inkább ne jöjjenek hátra védekezni, mert csak galibát okoznak. Valami hasonlót érezhetett kedd este a Juventus elleni BL-nyolcaddöntő hajrájában Diego Simeone is, amikor meglátta, mit művel az 57. percben csereként pályára lépő Ángel Correa.

Az argentin támadó hosszú métereken keresztül üldözte Fernando Bernardeschit, ha szabálytalanul meg akarta volna állítani, többször is megtehette volna, de nem, megvárta, míg a Juve szélsője beér a 16-oson belülre, és ott lökte meg olyan látványosan, hogy azzal abszolút megkönnyítette a bíró dolgát.

Cristiano Ronaldo belőtte a tizenegyest, amivel a Juventus bevégezte a feladatot, története során először fordított kétgólos hátrányból a BL-ben, és bejutott a legjobb nyolc közé.

Az Atlético meg a kiesés mellett azt is kénytelen lenyelni, hogy Ronaldo Diego Simeone obszcén mozdulatait utánozva ünnepelt.

Erotikus mozdulatokkal búcsúzott Cristiano Ronaldo az Atlético edzőjétől
Diego Simeone visszakapta a korhatáros gólörömöt.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó

Juventus – Atlético Madrid 3–0 (1–0)

Gólszerző: Ronaldo (27., 48., 86. – tizenegyesből)

Továbbjutott: a Juventus, 3–2-es összesítéssel

 

Manchester City – Schalke 7–0 (3–0)

Gólszerző: Agüero (35. – tizenegyesből, 38.), Sané (43.), Sterling (56.), B. Silva (71.), Foden (78.), Gabriel Jesús (84.)

Továbbjutott: a Manchester City, kettős győzelemmel, 10–2-es összesítéssel

Olvasói sztorik