Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Ramos butasága miatt esett ki a Real?

Kíváncsiak lennénk, mi járhat most Sergio Ramos fejében. A Real Madrid csapatkapitánya az Ajax elleni párharc első meccs legvégén kapott egy sárga lapot, amivel kiírta magát a visszavágóról, valószínűleg azt gondolta, oda ő már nem kell, hiszen nyertek 2-1-re Amszterdamban.

A Hollandiában összeszedett sárgáról Ramos elárulta, szándékosan szedte be, de ráfázott az őszinteségre, mert az UEFA két meccsre elmeszelte, így akkor sem játszhatott volna a negyeddöntő első felvonásán, ha a Real továbbjut. Így viszont a következő BL-idény első meccsét majd ki kell hagynia, mert az Ajax óriási meglepetést okozva 4-1-re kiütötte a címvédőt.

Ilyen blama még sosem volt a Real történetében
Egy hét alatt mindent elvesztett Solari csapata.

Ramos tudhatta volna, milyen fontos a jelenléte a csapatnak, elég lett volna, ha megnézi a statisztikát, a Real ugyanis az utolsó három találkozót elvesztette, amikor a csapatkapitány nem volt a pályán.

A sorozat a Juventus elleni, tavalyi negyeddöntő visszavágójával kezdődött, amely 3-0-s Real-előnyről indult, a végén mégis egy vitatott büntető kellett a továbbjutáshoz.

Majd az idei kiírásban a CSZKA Moszkva oda-vissza megverte a Ramos nélkül felálló Realt, és bár ez akkor belefért, mert így is csoportelső lett a címvédő, már annak is intő jelnek kellett volna lennie.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó

Real Madrid–Ajax 1–4 (0–2)

Gólszerzők: Asensio (70.), illetve Ziyech (7.), Neres (18.), Tadics (62.), Schöne (72.)

Továbbjutott: az Ajax 5–3-as összesítéssel

Kiállítva: Nacho (93.)

 

Borussia Dortmund–Tottenham 0–1 (0–0)

Gólszerzők: Kane (49.)

Továbbjutott: a Tottenham 4–0-s összesítéssel

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik