Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Testhezálló feladatot kapott az MLSZ-től a gyönyörű Berkesi Judit

Női BL-döntő Budapesten.

Berkesi Judit, az M4 Sport riportere népszerűsíti Magyarországon a május 18-i, budapesti női Bajnokok Ligája-döntőt. A honi szövetség tájékoztatása szerint egyelőre nyolc együttes harcol azért, hogy pályára léphessen a Groupama Arénában.

A mérkőzés magyarországi nagykövetéről tudni lehet, hogy maga is labdarúgó volt, nyolc évig futballozott a női NB I-ben és NB II-ben, a László Kórház játékosaként bajnoki bronzérmet és Magyar Kupa-ezüstöt is szerzett.

A bájos Berkesi Judit évek óta elkötelezett támogatója a női labdarúgásnak, szerepet vállal a női futball fejlesztésében is. Tagja a Magyar Labdarúgó Szövetség Női Bizottságának, ahol a kommunikációs és média szakterületen vállal aktív szerepet.

Nagyon megható volt, hogy felkértek az év legfontosabb női mérkőzésének népszerűsítésére. Szinte gyermeki módon reagáltam a megkeresésére, mert legkevésbé sem számítottam rá, hogy egy ilyen fontos szerepben egyáltalán szóba jöhet a nevem, hiszen sok remek szakember dolgozik a női futballban, akik kiérdemelnék ezt a lehetőséget

– mondta a felkérésről Berkesi.

Nyitókép: mlsz.hu

Olvasói sztorik