Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Solskjaer szerint kellemetlen este vár a PSG-re az Old Traffordon

A Paris Saint-Germain több kulcsjátékosát is kénytelen nélkülözni a Bajnokok Ligája keddi rangadóján.

Az Ole Gunnar Solskjaer irányításával veretlen Manchester United fogadja kedd este a több meghatározó játékosát is nélkülözni kénytelen Paris Saint-Germaint a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első játéknapján. A 45 éves Solskjaer decemberi kinevezése óta az MU minden versenysorozatot figyelembe véve tíz győzelemnél és egy döntetlennél jár.

Félelmetes összhangban Piatek és a Milan-tábor – VIDEÓ
A lengyel gólzsák mindenkit elvarázsolt a San Siróban.

Visszatértünk ahhoz a futballhoz, amely a Manchester Unitedre mindig is jellemző volt, és nem hiszem, hogy túl sok olyan csapat van, amelynek kellemes az estéje, ha saját közönségünk előtt játsszuk a játékunkat. Van három kiváló csatárom, Rashford, Martial és Lukaku, mellettük pedig Alexis Sanchez és Lingard is képes komoly kihívások elé állítani a PSG védelmét

– nyilatkozta Solskjaer, hozzátéve, hogy amikor a legendás Sir Alex Ferguson irányította a Vörös Ördögöket, akkor is a támadófutball sebessége volt az eredményesség kulcsa.

A Thomas Tuchel vezette párizsi sztárcsapat ugyanakkor nincs könnyű helyzetben. Különösen úgy, hogy a brazil Neymar bokasérülés miatt nem játszhat, az uruguayi Edinson Cavani pedig csípősérülést szenvedett az együttes szombati bajnoki meccsén, és szerepeltetésére a szakmai stáb nem lát komoly esélyt. A PSG félelmetes támadótriójából így csak a francia világbajnok Kylian Mbappé fogható hadra, ráadásul a belga vb-bronzérmes hátvéd, Thomas Meunier is egyhetes kényszerpihenőjét tölti agyrázkódás miatt – írja az MTI.

Olvasói sztorik