Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Ronaldót nem zaklatta fel a vereség, már a kieséses szakasszal foglalkozik

Allegri köszönetet mondott a játékosainak, amiért elérték a csoport első helyét.

A szerdai Bajnokok Ligája-játéknap legnagyobb meglepetését a svájci Young Boys szolgáltatta, amely hazai pályán győzte le 2-1-re a Cristiano Ronaldo fémjelezte Juventust – az megvan, hogy élete gólját lőtte Dybala, csak éppen Ronaldo miatt nem adták meg? A lefújást követően a torinóiak vezetőedzője, Massimiliano Allegri és a portugál támadó is igyekezett inkább a pozitívumra, azaz a csoportelsőségre koncentrálni.

A Bajnokok Ligája gyönyörű része most kezdődik, én pedig magabiztos vagyok, készen állunk az egyenes kieséses szakaszra – kezdte Ronaldo. – Nyugodt vagyok, mert ismerem a csapatban rejlő potenciált és a saját képességemet is. Könnyedén lőhettem volna több gólt is a Young Boys ellen, de ilyen a foci, mostantól már csak a következő meccsre koncentrálunk.

Allegri úgy látta, jó volt a kezdés, egyáltalán nem vették félvállról a meccset, egyszerűen csak nem az ő akaratuk szerint alakultak a dolgok.

Ez nem a mi esténk volt, szinte minden rosszul működött, de így is elértük a célunkat, azaz megnyertük a csoportot, ezért pedig szeretnék köszönetet mondani a játékosoknak. Rengeteg lehetőséget kihagytunk és ajándékoztunk nekik egy tizenegyest, így nem is igazán lehetett más a vége, mint vereség – mondta a Juventus trénere.

címlapfotó: Loris Roselli/NurPhoto/AFP

Olvasói sztorik