Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Solari a történelmi vereség után: Hasznos meccs volt

Az első harminc perccel még elégedett is volt a Real Madrid trénere.

Nem vicc, a Real Madrid 3-0-ra kikapott szerda este a CSZKA Moszkvától a Bajnokok Ligája-csoportkör utolsó fordulójában, így Marcelóék a gárda történelmének legnagyobb arányú vereségét szenvedték el hazai pályán a nemzetközi porondon – csupán csak a varázslatos Vinicius-cseleknek tapsolhattak a hazai nézők.

A lefújást követően nem volt jókedvű Santiago Solari, de ezzel a magyarázattal aligha elégednek meg a csalódott Real-drukkerek.

Szomorú vagyok, mert szépen akartuk zárni a csoportkört, ez azonban nem sikerült. Jól kezdtük a meccset, az első 30-35 percben jól játszottunk, de nem voltunk elég hatékonyak, ezt követően pedig az ellenfél megbüntette hátul a hibáinkat. Összességében hasznos meccs volt, hiszen lehetőséget tudtam adni azoknak a játékosoknak, akik eddig kevesebbet játszottak, vagy épp sérülésből tértek vissza, olykor pedig fel kell vállalnunk ezt a kockázatot – idézte az AS.com a Real Madrid trénerét.

Solari kitért Iscóra is, akinek a gyenge teljesítményét füttyszóval jutalmazta a Bernabéu közönsége, ezzel kapcsolatban pedig elmondta, senki nem szereti, ha kifütyülik, de ezt el kell fogadni. A tréner dicsérte Vinicius Junior első félidei játékát, ám kiemelte, hogy a kapu előtt erőteljesebbnek kell lennie.

címlapfotó: Burak Akbulut / Anadolu Agency / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik