Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Klopp: Ha lőttünk volna egy gólt, megváltozik a játék képe

A Liverpool menedzsere nem akart belemenni a nagy elemezgetésekbe, majd a hazaúton lesz idő a gondolkodásra.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, hatalmas meglepetéssel indult a Bajnokok Ligája-csoportkör negyedik fordulója, miután az eddig nulla ponttal álló Crvena Zvezda 2-0-ra megverte az előző kiírás döntőjébe jutó Liverpoolt. Apropó, Zvezda: láttál már ilyen gusztustalanságot szurkolóktól?

A meccs utáni nyilatkozatában Jürgen Klopp letörten nyilatkozott, de nem rukkolt elő túl sok konkrétummal.

Őszintén szólva, nem igazán tudok nagy okosságokat mondani tíz perccel a lefújás után, butaság lenne belemenni a nagy elemezgetésekbe, sajnos el kell fogadnunk, hogy kikaptunk. A játékosok nagyon csalódottak, ahogyan én is. Sokkal jobban kell játszanunk, hiszen az biztos, hogy ennél tudunk jobbak is lenni. Hosszú repülőút vár ránk hazáig, lesz időnk gondolkodni a történteken. Vasárnap bajnokink lesz a Fulham ellen, amely ha látta a mai meccset, biztosan azt gondolják, hogy “oké, most akkor láttuk, mi a Liverpool gyenge pontja.

A német tréner hozzátette, a félidőben megpróbáltak változtatni néhány dolgon, amit végül sikerült is végrehajtaniuk, domináltak a második játékrészben, de a gól nem jött össze.

Rengeteg lövésünk volt, ami sajnos nem talált kaput. Ez csak feltételezés, de ha lőttünk volna egy gólt, akkor megváltozott volna a játék képe –  idézi az ESPN Kloppot.

címlapfotó: Andrej ISAKOVIC / AFP

Olvasói sztorik