Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Megvan a BL-rangadó játékvezetője, Barcelonában a szívükhöz kapnak

Marciniak ténykedése mellett még csak gólt sem lőtt a katalán csapat.

Jövő hét kedden a negyedik fordulóval folytatódik a Bajnokok Ligája csoportköre, ahol a B-csoportban a szombaton ötgólos sikert arató Inter a Barcelonát látja vendégül. Icardiékat fűti a visszavágás vágya, hiszen két héttel ezelőtt 2-0-ra kikaptak a Camp Nou stadionban.

A katalánok jelenleg nem csak amiatt aggódnak, hogy Lionel Messi játékra kész állapotba hozható-e a keddi találkozóra, a játékvezető személye is rossz emlékeket ébreszt bennük. A Barca formájára azonban nem lehet panasz, szombat este varázslatos játék előzte meg Suárez gólját.

Az UEFA honlapja közzétette, hogy a kör egyik legnagyobb rangadóját a lengyel Szymon Marciniak vezeti, aki eddigi pályafutása során kétszer működött közre a Barcelona meccsén, a mérleg pedig két vereség. A BL 2016-17-es kiírásában a nyolcaddöntőben és a negyeddöntőben is a lengyel spori fújt Messiéknek, akik előbb a Juventus otthonában szenvedtek 3-0-s vereséget, majd a PSG-től kaptak ki 4-0-ra.

Az Internek egyszer vezetett a lengyel sporttársa, akkor az olasz csapat Wolfsburgban maradt alul 3-1-re Európa Liga-meccsen.

Gokhan Balci / Anadolu Agency/AFP

címlapfotó: Sergio Lopez/NurPhoto/AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik