Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Szalai a Cityről: A Hoffenheim történetének legérdekesebb meccse lesz

Óriási taktikai harcra számít a két edző között a BL-re készülő magyar labdarúgó.

A Szalai Ádámot is a soraiban tudó német Hoffenheim otthonába látogat kedd este az angol sztárcsapat, a Manchester City a Bajnokok Ligája-csoportkör második fordulójában – Szalai is szerepel a görögök és az észtek ellen készülő magyar válogatott keretében, ami nem meglepő, ám Marco Rossinak több érdekes húzása is akadt – ide kattintva megnézheted a teljes keretet.

Pep Guardiola együttese számára nagyon fontos lesz a három pont begyűjtése, hiszen a City az első körben hazai pályán szenvedett vereséget a Lyontól, míg a Hoffenheim egy donyecki döntetlen után folytatja szereplését.

Nagy meccs lesz, óriási csapat érkezik egy kiváló edzővel a kispadon. Ez lesz a Hoffenheim történetének egyik legérdekesebb mérkőzése, és nem csak azért mert Bajnokok Ligája-meccs lesz, hanem azért is, mert Pep Guardiola nem azért jön, hogy döntetlent játsszon, és bárki, aki ismeri Julian Nagelsmannt, tudja, hogy ez óriási taktikai harc lesz – nyilatkozta Szalai az achtzehn99.de honlapon.

A magyar csatár a saját feladatával kapcsolatban elmondta, nem igazán érdeklik a gólok, a lényeg, hogy megfelelő eredményt érjen el a csapat.

 A gólszerzés extra érzés, de aki ismer, tudja, hogy számomra a csapat a legfontosabb – tette hozzá a Hoffenheim játékosa.

címlapfotó: THOMAS KIENZLE / DPA

Olvasói sztorik