Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Gareth Bale-nek nem számít Ronaldo távozása

Győzelem után mindig könnyebben jönnek a szavak...

Gareth Bale szerint ‒ aki szerdán góllal járult hozzá a Bajnokok Ligája-címvédő Real Madrid győztes bemutatkozásához ‒ klubja esetében nem számít, hogy éppen ki távozik.

A walesi már a közelmúltban is tett egy olyan nyilatkozatot, amiből kiderült, nem fájlalja különösebben Ronaldo klubváltását. erről ide kattintva olvashatsz!

A BL legutóbbi három kiírásában nyertes madridiaknál Zinédine Zidane edző és az első számú gólfelelős, Cristiano Ronaldo nyári távozásával új időszámítás kezdődött, így mindenki arra kíváncsi, a francia tréner, de még inkább a portugál támadó nélkül mire képes az együttes.

A Real Madrid mindig Real Madrid marad, nem számít, ki hagyja el ‒ utalt az AS Roma 3-0-s legyőzését követően a távozókra Bale, akire egyértelműen vezérszerep vár csapatában.

A támadó az egyetlen játékos volt a Realban szerdán, aki négy hónappal ezelőtt a kijevi fináléban – amelyen csereként lőtt két gólt a Liverpoolnak a 3-1-re megnyert összecsapáson – nem volt pályán a kezdő sípszónál.

A walesi szélső az AS Roma ellen a madridiak második gólját szerezte – előtte Isco, utána Mariano Díaz volt eredményes ‒, csapata legutóbbi tíz mérkőzésen tíz találatot ért el. A szerdai összecsapással kapcsolatban lényegre törően fogalmazott: „próbáltunk győzni, próbáltunk gólokat szerezni”.

Az AS Roma szakvezetője, Eusebio Di Francesco önkritikát gyakorolt.

Javulnunk kell. Több minőségre és nagyobb egyéni vállalkozó kedvre van szükségünk ‒ nyilatkozta.

nyitókép: AFP / FRANCK FIFE

Olvasói sztorik