Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Nem csak Messit magasztalta az egekig Valverde

A bombagólt szerző francia támadójával is elégedett volt a Barcelona vezetőedzője.

Mint ismert, kedd este Lionel Messi mesterhármassal vette ki a részét a Barcelona 4-0-s győzelméből a PSV Eindhoven elleni csoportmeccsen a Bajnokok Ligája fordulójában, az argentin zseni ezzel újabb rekordot döntött állított fel, ő jegyzi a legtöbb mesterhármast a BL, valamint annak jogelődje, a BEK történelmében  ide kattintva megnézheted Messi varázslatos szabadrúgásgólját, de Dembélé sem akármilyen találattal sokkolt.

A katalánok vezetőedzője a lefújást követően a négygólos sikerrel természetesen elégedett volt, ám azt elismerte, hogy összességében nem volt egyszerű játszani a PSV ellen, de ez nem meglepő, hiszen kiváló csapat volt az ellenfél.

Komplikált meccs volt, de ez teljesen normális a BL-ben, tudtuk, hogy nem lesz könnyű. Az első gólt nagyon nehéz volt megszerezni, de a második találatunk után már nyugodtabbak voltunk – idézi az fcbarcelona.com a szakembert, aki külön kitért Messi és Dembélé teljesítményének értékelésére is. – Messi különleges dolgokat csinál, ám mindezt úgy, mintha azok teljesen hétköznapiak lennének. Rendszeresen megismétli a varázslatos megoldásait, amig így szinte már rutinszerűvé válnak a számára. Dembélé remek állapotban van, a gólja ismét zseniális volt, folyamatosan megkapja a lehetőséget a bizonyításra,  kiérdemelte ezt. Jól dolgozik és zseniális gólt lőtt.

címlapfotó: AFP / LLUIS GENE

Olvasói sztorik