Bajnokok Ligája bajnokok ligája

„Szívinfarktus közeli állapot, a tűzzel játszott az AEK” – így látták a visszavágót a görög lapok

Kardiológusokért kiáltottak az athéni drukkerek a második félidőben, thrillerré változott a Vidi elleni találkozó.

Mint ismert, kedd este reális esélye volt a Mol Vidi FC-nek a Bajnokok Ligája-főtáblára jutásra, ám hiába játszott nagy fölényben a magyar csapat, végül 1-1-es döntetlenre futotta a playoffkör visszavágóján az AEK Athén ellen, így 3-2-es összesítéssel a görögök érték el a BL-csoportkört – ide kattintva megnézheted az érdekes tizenegyes-szituációt, amivel az athéniak előnybe kerültek, ide kattintva Nego parádés emelése látható, ide kattintva pedig megmutatjuk, hogyan talpalták hasba a lefújást követően Lazovicsot.

A görög lapok értékeléseiből egyértelműen tükröződik, hogy megszenvedett a továbbjutásért az AEK, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a To10.gr honlap címe, ami csupán ennyi: „Kardiológusok!!!!”. A honlap megjegyzi, „szívinfarktus közeli állapotban” figyelték a drukkerek a kiállítás utáni perceket, de már „Nego egyenlítő gólja után is thrillerré változott az összecsapás” , és „a második félidő óriási részében többnyire a tűzzel játszott az AEK” – teszik hozzá.

A novasports.gr is nagyon nehéz meccsről ír és annak ellenére, hogy a második játékrész elején az AEK szerzett vezetést, nem tudták kihasználni a pszichikai fölényt és izgalmassá vált a vége. A lap megjegyzi, Nego egyenlítő gólja után egyértelműen a kezébe vette az irányítást a Vidi, de végül sikerült kihúzni döntelennel. A honlap ezt követően már csak az athéni csapatot magasztalja, amely öt évvel ezelőtt a csődje után kezdte az újraépítkezést és most már a BL-csoportkörig jutott.

Nagyot harcolt a Vidi, de maradt az Európa Liga. Fotó és címlapfotó: molvidi.hu
Olvasói sztorik