Bajnokok Ligája

Ronaldo elrontotta csapattársai ünnepét

A Real Madridnál senki sem érti, miért így időzítette furcsa mondatait.

Cristiano Ronaldo sokkoló bejelentése, hogy elhagyhatja a Real Madridot, állítólag teljes zavarodottságot okozott csapattársai között és a klubban a szombat esti győztes BL-döntő után.

Az AS című lap cikke szerint a Liverpool 3-1-es legyőzése utáni mondatok elrontották a döntő utáni ünneplést, rossz hangulatot okozott, és mindenki egyetértett, hogy ez nem az a nap, amikor ilyet lehetne vagy kellene nyilatkozni.

Az újság szerint a portugálok Európa-bajnoka nem elégedett a szerződésével, mert Lionel Messi és Neymar még mindig jóval többet keres nála. A klubnál úgy gondolták, hogy legnagyobb sztárjukkal majd a szezon végén tárgyalnak egy új megállapodásról, ezért sem értik ezt a különös időzítést.

A bejelentés időzítése sokkal jobban fáj mindenkinek, mint maga az üzenet, és azt várják, hogy a 33 éves támadójátékos már a vasárnapi, madridi ünnepségen választ ad a szurkolóknak.

Nem mellesleg könnyen meglehet, hogy Ronaldónak eszében sincs távozni, egyszerűen csak a lefújás pillanatában felismerte, hogy ezúttal nem ő lesz reflektorfényben, nem őt fogják körülrajongani, hiszen nem szerzett gólt, Gareth Bale viszont duplázott. Mivel ezt az egoizmusa miatt nem engedhette meg, homályos utalást tett a jövőjével kapcsolatban, így biztosította, hogy szinte minden hír róla szóljon.

nyitókép: Benjamin Cremel/AFP