Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Nyílt beszéd: Marcelo és Sergio Ramos is üzent a Liverpoolnak

A becsvágy viszi előre a madridi sztárokat.

A Bajnokok Ligája fináléjára kerül sor szombat este, Kijevben a címvédő Real Madrid ellenfele a Liverpool FC lesz. A találkozó előtti hivatalos sajtótájékoztatón Sergio Ramos és Marcelo válaszolt az újságírók kérdéseire.

– Extra motiváció számunkra a BL-döntőben játszani. Privilégium, hogy újra megvédhetjük a címünket. Tudjuk, hogy nagyszerű Liverpool lesz holnap az ellenfelünk, akik három kiváló támadóval lépnek majd pályára ellenünk. Biztos, hogy különleges lesz a holnapi nap, de mindkét csapat maximálisan tiszteli a másikat, ebben biztos vagyok.

Mi, Real-játékosok ki vagyunk éhezve a sikerre, újabb és újabb címeket akarunk nyerni, ez a becsvágy visz minket előre. Reméljük, harmadszor is csúcsra érünk a BL-ben, ez a célunk

– így Ramos.

Marcelo válaszaiból kiderült azt is, hogy támadófocit vár a döntőben.

– Az a motivációnk, hogy úgy kelünk fel mindennap: játszunk, nyerjünk meccseket és annyi címet, amennyit csak tudunk. Biztos vagyok abban, hogy szombat este mindkét csapat támadásra játszik majd, szép és látványos meccset várok. Az biztos, hogy a becsvágyunk nem változott az elmúlt években, továbbra is éhesek vagyunk a sikerre, illetve az újabb és újabb trófeákra.

– A Liverpool FC egy nagyszerű csapat, nem csak egy vagy két játékosra kell fokozattan figyelnünk, az nagy hiba lenne. Azért vagyunk itt, mert megérdemeljük a finálét, csakúgy, mint a Liverpool

– fogalmazott a Real brazil bekkje.

címlapkép: GABRIEL BOUYS / AFP

Olvasói sztorik