Bajnokok Ligája bajnokok ligája

A Bayern már megkezdte a lélektani hadviselést

Heynckes a játékvezetővel is foglalkozott a BL-visszavágó előtt.

Ki ne emlékezne az előző idénybeli Real Madrid–Bayern München összecsapásra, amikor is Kassai Viktor játékvezető téves ítéleteitől volt hangos a nemzetközi, de legfőképpen a német sajtó – a magyar sporin egy jogtalan kiállítást és két lesgólt is számon kértek a bajorok.

Már pedig az előjelek most sem a Bayernnek kedveznek, ha csak azt nézzük, hogy Cüneyt Cakir játékvezető eddig hatszor vezetett meccset a kieséses szakaszban a Realnak, és a madridiak mind a hat párharcából továbbjutottak. Jupp Heynckes, a németek vezetőedzője a meccs előtti sajtótájékoztatóján szóba is hozta a sporikat.

Lebukott a Videoton: ezt a hat játékost figyelhették
Külföldi topligából erősítenének a fehérváriak.

Remélem, hogy a játékvezető objektív lesz és a játékosok fogják eldönteni a meccset. Nem számít, hány mérkőzést veszítettünk el a Real ellen, mert akkor nem én voltam a Bayern edzője. Nagyon nehéz mérkőzés lesz nekünk és a madridiaknak is. Az akarat hegyeket képes megmozgatni, nem adjuk fel – idézte a Marca a trénert.

Heynckes továbbá Aturo Vidal hiányáról elmondta, nem szokott a sérültekkel foglalkozni, de a chilei szuper játékos, mind támadásban, mind védekezésben egyensúlyt teremt. Végül frappánsan megjegyezte, talán Kijevbe, a BL-döntőre már velük utazhat.

címlapfotó: COOLMedia/NurPhoto/AFP

Cakir jó ómen a Realnak. Fotó: AFP / Alberto PIZZOLI
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik