Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Már a Liverpool a Bajnokok Ligája favoritja?

A Tippmixpro továbbra is „Real Madrid-párti”.

A Bajnokok Ligája-elődöntő első körét követően az angol Liverpool hazai pályán szerzett 5–2-es előnnyel várja a visszavágót az olasz AS Roma ellen, míg a Real Madrid a német Bayern Münchent verte idegenben 2–1-re.

A visszavágókat jövő héten rendezik meg, a fogadóirodák pedig már hangolnak a különböző lehetőségekkel.

Az elődöntők előtt abszolút favoritnak tartott Real Madrid szorzói tovább estek, köszönhetően az újabb győzelemnek – 1.9 és 3 közötti szorzókkal kínálják most a végső győzelmét. Felzárkózott a Liverpool is: 2.5 alatt vannak már az oddsok, és bizony akad olyan külföldi portál, ahol már előbbre sorolják, mint a Realt.

A Bayernre adott 6.5–8 közötti szorzók jelzik, a németeknek nem adnak sok esélyt a fordításra, míg a Roma 25–35 közötti értékei csodaszámba sorolják a csapat továbbjutását – amire ugye éppen legutóbb, a Barcelona ellen volt példa, amikor a csapat 4–1-ről állt fel és jutott tovább.

Szalah akár végső sikerre is vezetheti a Liverpoolt Fotó: Oli Scarff/AFPFotó: Oli Scarff/AFP

A hazai fogadóportál, a Tippmixpro a „Real-párti” irodák közé tartozik: 2.05-dal adja a spanyolok BL-győzelmét, míg a Liverpoolra 2.45-ot kínál. A Bayern 7-tel fut, a Roma kerek 30-as szorzóval.

Ami a visszavágókat illeti: odahaza a Real a favorit 2–2.1 közötti oddsszal, a döntetlen 3–3.5 között ment csütörtökön, míg a Bayern győzelme 3.7–4-szeres pénzt is hozhat az arra sikerrel fogadóknak. A Roma–Liverpool találkozó kiegyenlítettebb lehet a szakértők szerint: 2.4–2.5 körül mozog a hazai győzelem, 2.5–2.7 között a döntetlen, arra viszont nem látnak sok esélyt, hogy a Liverpool kettős győzelemmel jut tovább (3.75–4).

A 15 gólos Cristiano Ronaldót már aligha érik utol a góllövőlistán, a legtöbb buki le is vette kínálatából ezt a fogadási opciót – a liverpooli Mohamed Szalah áll a legközelebb a Real Madrid klasszisához, tíz találattal.

Címlapkép: Sven Hoppe/dpa/AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik