Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Zidane kifakadt: helyre tette a Juventus mellett kardoskodókat

Zidane megunta a támadásokat.

Napok óta a Real Madrid – Juventus Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágó a legpörgősebb téma a sportsajtóban. Zinedine Zidane a „galaktikusok” trénere egy sajtótájékoztatón vázolta nézeteit mérkőzéssel kapcsolatban:

Szégyenletes, amikor arról beszélnek, hogy elvették a meccset a Juventustól.  Mindenkinek megvan a véleménye, hogy ez most tizenegyes volt vagy sem. Ebbe most nem fogok belemenni, de mérges vagyok azokra, akik azt mondják elvették tőlük ezt a győzelmet.  Megvédem a játékosaimat, brilliánsan játszottak, abszolút megérdemelték a továbbjutást.”

Arra kérdésre, hogy meglepte –e, hogy ekkora visszhangot kapott az ügy azt mondta, nem hinné, hogy ez normális. Szerinte a tizenegyes be lett fújva, miről kell még itt beszélni. Elismeri, hogy a Juve remekül játszott, de amit az utóbbi pár napban látott, azt már túl soknak tartja.

Zidane emelett kiemelte, most csak a felkészülésre koncentrálnak, nem szeretnének időt pocsékolni a rossz játékvezetésen való elmélkedésre. Frappáns válasszal élt arra a kérdésre, hogy vajon van –e valamifajta utálat a Real iránt:

Van, de ezen senki sem tud változtatni. Ahogy a klub történelmén sem. Ez a legjobb csapat a világon, és ha a legjobb vagy, akkor az embernek csak úgy sárgulnak az irigységtől.”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik