Bajnokok Ligája

Barca után Real Madrid: mi folyik a BL-ben?

Újabb olasz csapat dolgozta le a háromgólos hátrányát a Bajnokok Ligájában, de jött Ronaldo tizenegyese.

A múlt heti hazai zakó (0–3) után szinte csak a csodában bízhatott a Juventus, amely azonban villámgyorsan jelezte: nem pofozógépnek érkezett Madridba. Mario Mandzukic a 75. másodpercben gólt fejelt, ám ekkor még kevesen gondolták, mi vár ránk a folytatásban.

A szünetben egy fokkal jobban bizakodhattak az olaszok, hiszen Mandzukic a 37. percben újabb gólt fejelt. A TALÁLATOKAT ITT NÉZHETED MEG.

Visszatért Debrecenbe a kétszeres bajnok gólgyáros – hivatalos
Magasan a mérce, már szombaton játszhat a csatár.

A rómaihoz hasonló olasz csoda – amit a Barca-szurkolók siratnak – a második félidőben teljesedett ki, ugyanis Matuidi kihasználta Navas kapus bődületes hibáját, és ledolgozta a torinói hátrányát.

A meccs hajrája igazán drámaian alakult, ugyanis Benatia szabálytalanságáért tizenegyest kapott a Real Madrid – a 93. percben. Négy perccel később (miközben Buffont kiállította a bíró…) Ronaldo bevágta, így a spanyol címvédő ott lesz a BL elődöntőjében.

Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágó

Real Madrid–Juventus 1–3 (0–2)

Bernabéu-stadion, 86 ezer néző. Játékvezető: Michael Oliver

REAL MADRID: Navas – Carvajal, Vallejo, Varane, Marcelo – Kroos, Casemiro (Lucas, 46.), Modric (Kovacic, 75.), Isco – Bale (Asensio, 46.), Ronaldo. Edző: Zinédine Zidane.

JUVENTUS: Buffon – De Sciglio (Lichtsteiner, 17.), Benatia, Chiellini, Alex Sandro – Pjanic, Khedira, Matuidi – Douglas Costa, Higuaín (Szczesny, 95.), Mandzukic. Edző: Massimiliano Allegri.

Gólszerzők: Ronaldo (97., tizenegyesből), ill. Mandzukic (2. és 37.), Matuidi (61.)

Kiállítva: Buffon (93.)

Továbbjutott: a Real Madrid 4–3-as összesítéssel.

Olvasói sztorik