Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Hiába nyert 3-0-ra a Liverpool, nem ér annyit a győzelme, mint a Bayerné

Legalábbis a fogadóirodák szerint.

A negyeddöntők első körét játszották a héten a Bajnokok Ligájában. A Bayern München a Sevilla (2-1), a Real Madrid a Juventus (3-0) otthonában szerzett előnyt a hazai visszavágóra, míg a Liverpool a Manchester City (3-0), a Barcelona pedig az AS Roma (4-1) háromgólos legyőzésével várja az idegenbeli második mérkőzést.

A négyből három párharc gyakorlatilag eldőlt a jövő heti visszavágók előtt, erről árulkodnak a fogadóirodák szorzói is.

De nem az a három párharc

A Liverpool továbbjutása 1.12 körüli értékkel fut, nem sokat fizet már a Klopp-csapat elődöntőbe kerülése, érdekesség viszont, hogy még így is magasan ez a legjobb szorzó az előnyt szerzett csapatok között. A bukik valamit érezhetnek: a 3-0-s hátrányból induló Manchester City 5.5–6 közötti átlagszorzókkal várja a második mérkőzést, vagyis a szakértők szerint korántsem esélytelen.

Fantasztikus első félidővel rendezte le a City elleni meccset a Liverpool Fotó és címlapfotó: Craig Galloway/ProSportsImages/DPPI/AFP

A Barcelona négy lőtt gólja gyakorlatilag eldöntötte a párharcot, a legtöbb portálnál már csak a minimális (1.01) szorzóval lehet tenni a továbbjutására. A Romát leírják a szakértők: 20 fölötti, egyes irodáknál akár 100-szoros pénzt is hozhat a továbbjutása a legbátrabb fogadóknak.

A Bayern elődöntője is biztosabb a Poolénál?

Érdekesség, hogy a Barcához hasonlóan nagyon biztosak a bukik a Bayern München továbbjutásában, még akkor is, ha „csak” 2-1-es előnnyel várja a Sevilla elleni, hazai visszavágót. Az 1.02-os átlag szorzó elég egyértelmű kimenetelre utal, de azért a spanyol ellenfélre megszabott szorzók sem szálltak el úgy, mint például a Roma esetében: 20 körüli pénzt érhet egy müncheni Sevilla-meglepetés.

A Real esélyei megegyeznek a Barcáéval: 1.01-ért adják még néhányan a továbbjutását, de több helyen már le is került a kínálatról ez az opció. A 3-0-ra megégő Juvét nem írják le annyira, mint a Romát, de a 25 és 50 között mozgó odds azért szintén sokat sejtető.

Olvasói sztorik