Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Klasszisa nélkül a Juve a Real Madrid ellen?

Bajba kerülhet a torinói csapat a fontos BL-meccs előtt, mert Chiellini megsérült.

Giorgio Chiellini sérülés miatt nem állhat az olasz labdarúgó-válogatott rendelkezésére a márciusi felkészülési mérkőzéseken.

Az olasz szövetség (FIGC) tájékoztatása szerint Luigi Di Biagio ideiglenes szövetségi kapitány a West Ham United 29 éves belső védőjét, Angelo Ogbonnát hívta be a helyére a keretbe. Az olasz válogatott – amely lemaradt az idei, oroszországi világbajnokságról – pénteken Argentínával találkozik Manchesterben, míg négy nappal később a Wembley Stadionban a házigazda angolokkal mérkőzik meg.

Chiellini a SPAL elleni, szombati bajnoki mérkőzésen (0-0) szenvedett combsérülést, a 81. percben lecserélték. A Juventus hétfői közleménye szerint a következő két napban tudják kiértékelni, hogy a 33 éves, 96-szoros válogatott játékos izomsérülése milyen súlyos, és mennyi ideig nem számíthatnak rá. A Tuttosport egyébként úgy értesült, könnyen lehet, hogy a védő kihagyja a Real Madrid elleni odavágót a BL-ben.

Chiellini játéka kérdéses a Real ellen fotó: Matteo Bottanelli/NurPhoto/AFP

A torinói klub legközelebb március 31-én az AC Milant fogadja a Serie A-ban, míg április 3-án a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán a címvédő Real Madrid látogat a torinói csapathoz.

MTI, címlapfotó: Matteo Ciambelli/NurPhoto/AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik