Bajnokok Ligája bajnokok ligája

A pályára rohanó kandúr sem zavarta meg a Bayern Münchent

Idegenben is verte a Besiktast a bajor csapat, amely 8-1-es összesítéssel lépett tovább a Bajnokok Ligájában.

A müncheni 5-0-s bajor siker után a továbbjutás szempontjából szinte csak formalitás volt a csapatok számára az isztambuli Besiktas-Bayern BL-visszavágó. A német sztárcsapat Thiago révén már az első félidőben vezetést szerzett, majd a második játékrész elején egy szerencsétlen öngól után kettőre növelte előnyét.

Thiago Alcantara gólja ITT!

A Besiktas ennek ellenére nem adta fel, és próbálta kiszolgálni lelkes közönségét. A Bayern kicsit kiengedett, amit Vagner Love rögtön ki is használt az 59. percben. Úgy tűnt, hogy a törökök vérszemet kaptak a szerzett találattól, ám a csereként beálló Wagner a 84. minutumban a visszavágót is végleg eldöntötte. Jupp Heynckes zsinórban 11. meccsét nyerte meg a BL-ben, amellyel új rekordot állított fel.

Egészen különös közjátéknak is szemtanúi lehettek a nézők, ugyanis a második félidőben egy macska zavarta meg a játékot. Íme!

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó:

Besiktas – Bayern München 1-3 (0-1)
Besiktas: Tolga – Gökhan, Medel, Necip, Caner – Tolgay (Hutchinson, 60.), Oguzhan – Lens (Talisca, 60.), Quaresma, Mustafa Pektemek – Vagner Love.
Bayern München: Ulreich – Rafinha, Hummels (Süle, a szünetben), Boateng, Alaba – Vidal, Thiago (James, 35.), Martinez – Müller, Lewandowski (Wagner, 68.), Ribéry.

Gólszerzők: Love (59.), illetve Thiago Alcantara (18.), Gökhan (46., öngól), Wagner (84.)

Továbbjutott: Bayern München (összesítésben 8-1)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik