Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Ezzel a kezdővel alázásra készül a Man. City – FOTÓ

Hiába a 4-0-s első meccs, most is megszórhatják a Baselt.

Két mérkőzéssel folytatódnak szerda este a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágói: a Tottenham az idegenben elért döntetlent követően kedvező helyzetben fogadja a Juventust, míg a Manchester City hazai mérkőzése a Basel ellen formalitásnak tűnik.

A City és a Basel párharca gyakorlatilag eldőlt, ugyanis az angol csapat 4-0-ra nyerte idegenben az első mérkőzést. A két klub nemzetközi kupatörténelme is angol továbbjutást vetít előre, mivel a Manchester City még soha nem esett ki úgy, hogy idegenben diadalmaskodott a párharc első felvonásán – nyolc ilyen alkalom volt –, míg a Baselnek hazai vereség után nem sikerült még továbbjutnia 11 próbálkozásból.

Bár Pep Guardiola néhány sztárját pihenteti (Mendy térdsérülés miatt biztosan, Fernandinho és Sterling pedig combproblémák miatt valószínűleg nem lép pályára), így is piszok erős csapattal állnak fel az angolok. A Daily Star a Claudio Bravo – Danilo, John Stones, Vincent Kompany, Fabian Delph – Kevin de Bruyne, Yaya Touré, Phil Foden – Bernardo Silva, Leroy Sané – Gabriel Jesus tizenegyet tippelte. Az mcfcwatch.com szerinti kezdőt alább láthatják – az is szenzációs.

Kezdőcsapat a Daily Star szerint

Fotó: buildlineup.com

Kezdőcsapat az mcfcwatch.com szerint

Fotó: buildlineup.com
Olvasói sztorik