Bajnokok Ligája

Nagyot húz a PSG, bátor kezdővel ront a Real Madridnak

Senki sem sejti, mire készül Zidane a honfitársai ellen.

Még a spanyol lapok is csak találgatják, milyen összeállításban küldi pályára az együttesét Zinédine Zidane az esti, Paris Saint-Germain elleni BL-meccsen (20.45, tv: M4 Sport).

Abban minden újság egyetért, hogy Ronaldo és Benzema helyet kap a kezdőcsapatban, ám amíg a Marca szerint Bale, Modric, Casemiro és Kroos is pályára kerül, addig a Sport úgy véli, Kovacic, Asensio és Lucas is szerepet kaphat. Zidane mindenesetre leszögezte, meg kell szenvedniük a sikerért – Madridban 3-1-es előnyt harcolt ki a Real –, és még azt sem zárta ki, hogy a visszavágó nem dől el a rendes játékidőben. Annyi bizonyos, a sérüléssel bajlódó Toni Kroos és Luka Modric is tagja a keretnek, meglátjuk, a francia szakvezető milyen mértékben számíthat rájuk.

Párizsi oldalon bizonyosan nem játszhat Neymar, a brazil csillag, jó hír ugyanakkor, hogy Kylian Mbappé a hírek szerint vállalja a meccset. Ez esetben a francia tinisztár rohamozhat majd Cavani és az utóbbi hetekben szenzációsan futballozó Di María társaságában.

Unai Emery igyekezett erőt sugározni, és kijelentette, csapata a legerősebb Real Madridot is le tudja győzni.

EZT FIGYELD!
Vb-keretet hirdetett az M4 Sport, őket hallgatjuk a nyáron
A várható kezdőcsapatok a Marca szerint Fotó: Marca.com
Olvasói sztorik