Bajnokok Ligája bajnokok ligája

A Sahtar lehet a BL meglepetése, gyötrelmes visszavágó vár az MU-ra

Az AS Roma hiába vezetett, megégett Ukrajnában.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek újabb két párharcára került sor szerda este. A Sevillához a Manchester United látogatott, az első félidőben nagy küzdelem dominált, de gólt egyik csapat sem talált.Mindeközben az angolok kapusa, David de Gea nagyobbnál nagyobb védéseket mutatott be, VIDEÓ ITT.

A manchesteriek a 82. percben Lukaku révén gólt szereztek, de a játékvezető kezezés miatt nem adta meg a találatot. Mivel a hajrában sem tört meg a gólcsend, a felek 0-0-ról várják majd a visszavágót.

Mozgalmas szerda
Sztárt cserél a Real és az MU; Benzemának kérője van; már orvosin a Barcelona új igazolása

A nap másik mérkőzésén az AS Romának a Sahtar Donyeck vendégeként volt jelenése Harkivban. Az olaszok lélektani szempontból a legjobb pillanatban törték meg a gólcsendet. Dzeko passza után Cengiz Ünder a 41. percben szerzett vezetést az AS Romának.
A fordulás után az ukránok egyenlítettek, Ferreyra az 52. percben iratkozott fel a gólszerzők közé. A Sahtar a 71. percben a vezetést is megszerezte Fred parádés szabadrúgásgóljával. Később kiderült, a találat győzelmet ért a Sahtarnak.

A visszavágókra három hét múlva kerül sor.

Cengiz Ünder, 0-1

Ferreyra, 1-1

Fred, 2-1

De Gea hatalmas védése a 45. percben

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, első mérkőzés

Sahtar Donyeck – AS Roma 2-1 (0-1)

Sahtar: Pjatov – Butko, Krivtsov (Ordets, 45.), Rakickij, Ismaily – Fred Sztepanyenko – Taison Bernard Marlos (Kovalenko, 90.) – Ferreyra. Vezetőedző: Paulo Fonseca

Roma: Alisson – Florenzi (Peres, 71.), Manolasz, Fazio, Kolarov – De Rossi, Strootman – Nainggolan (Defrel, 83.), Cengiz Ünder (Gerson, 72.), Perotti – Dzeko. Vezetőedző: Eusebio Di Francesco

Gólszerzők: Ferreyra (52.), Fred (71.), illetve Cengiz Ünder (41.)

A Sahtar hátrányból fordított Fotó: GENYA SAVILOV / AFP

Sevilla – Manchester United 0-0

Sevilla: Sergio Rico – Jesús Navas, Mercado, Lenglet, Escudero – Banega (Pizzaro, 89.), N’Zonzi – Sarabia, Vázquez, Correa – Muriel (Ramirez, 85.).
Vezetőedző: Vincenzo Montella

MU: De Gea – Valencia, Lindelöf, Smalling, Young – Matic, McTominay – Herrera (Pogba, 17.), Mata (Martial, 80.), Sánchez (Rashford, 75.) – Lukaku. Vezetőedző: Jose Mourinho.

Nagy küzdelem dominált Fotó: Cristina Quicler / AFP
Olvasói sztorik