Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Zidane: Megérdemelten nyertünk a PSG ellen

A Real Madrid trénere nem győzte dicsérni játékosait, különösen Cristiano Ronaldót.

Mint ismert, hátrányból fordítva verte meg 3-1-re a Real Madrid a Paris Saint-Germaint a szerda esti BL-csúcsrangadón. A királyi gárda francia vezetőedzője, Zinédine Zidane természetesen elégedetten nyilatkozott a meccs utáni sajtótájékoztatón.

– Egy nagyszerű estét tudhatunk magunk mögött. Elégedettek lehetünk a teljesítményünkkel, az elsőtől az utolsó percig kitűnően játszottunk. A labdabirtoklás és a letámadás sem okozott gondot. Az egész csapatot megilleti a dicséret, ahogy a szurkolókat is, hiszen ez egy közösen kiharcolt siker volt. Megérdemelten nyertük meg a meccset. Külön öröm számomra, hogy rendkívül agresszívan védekeztünk, ahogy gyakoroltuk az edzésen is.

– Nem véletlenül van a klubnak tizenkettő BEK-/BL-sikere. Imádjuk ezt a versenysorozatot. Nagyon fontos számunkra a BL, ahol mindig meg akarjuk mutatni, hogy mennyit érünk, és ma az első perctől az utolsóig megtettük ezt. Természetesen a visszavágóra is gondolnunk kell, ami majd egy teljesen más meccs lesz.

Zidane-t a duplázó Ronaldo teljesítményéről is kérdezték.

– Egy ilyen kaliberű játékosról nehéz nyilatkozni, hiszen mindig csak ugyanazt tudja elmondani az ember. Minden fontos meccsen megvillan, ma két gólt szerzett.

BAJNOKOK LIGÁJA

Ez gyanús:
Jogos tizenegyestől fosztották meg a PSG-t Madridban? – VIDEÓ
Ez is gyanús:

Hatalmasat hibázhatott a játékvezető Cristiano Ronaldo gólja előtt – VIDEÓ
Ez váratlan:
Neymar fejbe rúgta a játékvezetőt Madridban – VIDEÓ
Ez felháborító:
Már-már vérlázító Kroos kamuesése – VIDEÓ
Ez csodálatos:
Szalah számára játszótér a Bajnokok Ligája is – VIDEÓ

Zidane elégedetten nyilatkozott a meccs után Fotó: AFP / BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY
Olvasói sztorik