Bajnokok Ligája bajnokok ligája

A PSG edzője és tulajdonosa a játékvezetőt okolja a vereség után

"Ez nagyon nem jó az európai labdarúgásnak, az UEFA-nak tennie kell valamit."

Mint ismert, a Paris Saint-Germain 1-0-ás vezetésről 3-1-re kikapott a Real Madrid vendégeként a Bajnokok Ligájában. A párizsiak spanyol trénere, Unai Emery úgy érzi, a játékvezető is felelős a vereségükért.

– Úgy érzem, többet érdemeltünk, nagyszerű meccset játszottunk. A vereségünkre magyarázat a játékvezető is, aki szerintem ma este nem volt teljesen fair. Optimistának kell maradnunk a visszavágóra, és a csapatnak úgy kell játszania, ahogy itt Madridban tette. Számos helyzetet dolgoztunk ki és képesek vagyunk megfordítani a párharcot. A játékvezető döntései nem igazán segítettek minket. Sergio Ramos kezezése tiszta tizenegyes, a második góljukat szabálytalanság előzte meg, Kimpembét bántották. Ha Párizsban a játékvezető döntései jobbak lesznek, akkor optimisták lehetünk – nyilatkozta Emery.

BAJNOKOK LIGÁJA

Ez gyanús:
Jogos tizenegyestől fosztották meg a PSG-t Madridban? – VIDEÓ
Ez is gyanús:

Hatalmasat hibázhatott a játékvezető Cristiano Ronaldo gólja előtt – VIDEÓ
Ez váratlan:
Neymar fejbe rúgta a játékvezetőt Madridban – VIDEÓ
Ez felháborító:
Már-már vérlázító Kroos kamuesése – VIDEÓ
Ez csodálatos:
Szalah számára játszótér a Bajnokok Ligája is – VIDEÓ

A PSG katari tulajdonosa, Nasser Al-Khelaifi is feldúltan értékelt a találkozó után.

– Nem fogom minden alkalommal elmondani, de tavaly ugyanezt történt Barcelonában, most pedig Madridban. Mi nem vagyunk a Real, de ezt tényleg be kell fejezniük. Sárga lapok és lesállások, amik nem voltak azok, ugyan. Nem azt mondom, hogy a játékvezetők miatt kaptunk ki, de apró részletek elegendőek ahhoz, hogy a Realhoz hasonló nagycsapatok azt érezzék, velük van a bíró. A játékosok leblokkolnak, és a felesleges sárga lapok miatt görcsösek lesznek, mert a játékvezető arra a lehetőségre várt, mikor adhat újabb sárgát, vagy esetleg pirosat. Ez nagyon nem jó az európai labdarúgásnak, és az UEFA-nak tennie kell valamit – nyilatkozta indulatosan a PSG tulajdonosa, Nasser Al-Khelaifi.

Emery szerint a játékvezető is okolható a vereségért Fotó: AFP / BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY
Olvasói sztorik