Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Kijelölték a Real–PSG csúcsrangadó játékvezetőjét

Jó emléket őriznek a madridiak az olasz sporiról.

Hivatalosan is nyilvánossá tette a keddi és szerdai Bajnokok Ligája-találkozók játékvezetőit az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapja. A legnagyobb érdeklődést természetesen a Real Madrid–Paris Saint-Germain övezi, így a legtöbb szempár is egyből a Santiago Bernabéuban rendezett mérkőzés sporijára szegeződött, aki nem más lesz, mint az olasz Gianluca Rocchi.

Nyugodjék békében! 🙁
Szörnyű tragédia: 17 évesen hunyt el a magyar labdarúgó

A 44 éves sporira jó szívvel emlékeznek a madridiak, hiszen legutóbb tavaly augusztusban, a Manchester United elleni UEFA Szuperkupán aratott 2-1-es győzelem alkalmával fújta nekik a sípot. A Santiago Bernabéuban másodjára fog dirigálni Rocchi, első alkalommal Cristiano Ronaldóék 5-2-re nyertek az APOEL ellen a BL-negyeddöntőben még 2012-ben.

Egy rossz madridi emlék is köthető Rocchihoz, 2016-ban ő ténykedett a kétgólos vereséggel végződő BL-negyeddöntő odavágóját a Wolfsburg ellen.

Az olasz spori a Paris Saint-Germainnek is vezetett már, igaz nem mostanában, 2009-ben a franciák Wolfsburgban rendezett Uefa Kupa-meccsén működött közre, ahol a hazaiak 3-1-re nyertek.

Olvasói sztorik